Warning: preg_replace_callback(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 22 in /home/propono/public_html/uragan.hr/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/base/siteorigin-widget.class.php on line 798

Warning: preg_replace_callback(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 22 in /home/propono/public_html/uragan.hr/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/base/siteorigin-widget.class.php on line 798

+385951772227

 

AUDICIJA ZA STREET PLESNI ANSAMBL

Dragi plesači,

pozivamo Vas na plesnu audiciju koja će se održati dana 17.12.2017. na adresi Martićeva 67, Zagreb (Kvaternikov trg) s početkom u 16.00 sati.
URAGAN company oformiti će još jedan plesni ansambl unutar DiamondS art theatra za izvedbe nove premijerne dugometražne predstave. Nećemo Vam otkriti detalje predstave, ali ćemo napisati ključnu riječ – Rihanna 🙂

Na audiciji primamo nekoliko plesačica (isključivo žene) koje će biti članovi ansambla u street plesnom odjelu kompanije. Prijaviti se mogu sve zainteresirane plesačice jer je projekt raznovrsan no svakako imaju prednost plesačice hip hop i MTV jazz plesnog stila na iznimno naprednom tehničkom i izvedbenom nivou. Plesačice moraju biti punoljetne da bi se prijavile na audiciju.

Šest glavnih plesačica dobiti će priliku potpisati jednogodišnji ugovor s kompanijom što uključuje redovite treninge, probe i nastupe tijekom cijele godine a poseban naglasak je na ljetnim nastupima u Hrvatskoj i inozemstvu. Plesačice koje ne budu primljene u ansambl imati će priliku sudjelovati na treninzima i probama uz financijsku nakandu, no primamo i rezervne plesačice.

Članovi ansambla imati će privilegiju pri raznim edukacijskim programima kompanije, suradnje s inozemnim koreografima, prednost pri uključivanju u drugim predstavama, nastupima i projektima,a posebno pri velikom svjetskom projektu koji će započeti u rujnu 2018. godine.

Probe se održavaju u Zagrebu na navedenoj adresi a termine je moguće dogovoriti kako svima odgovara sukladno Vašim drugim obvezama.
Za audiciju je potrebno pripremiti dvije solo točke u trajanju jedne minute, poželjno je da su točke različitih stilova.

Na audiciji ćete biti upoznati sa svim informacijama o radu, projektu te financijskim djelom. (napomena: na početku suradnje plesne probe nisu plaćene). Prijaviti se mogu svi, čak iako se ne pronalaze u ovom projektu, jer uskoro izlazimo s drugim projektima u javnost.
Prijave se vrše putem navedenog linka ili mail-om: http://uragan.hr/plesna-edukacija

(upisati audicija u traženom polju).

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem mail-a: diamonds@diamonds.hr ili telefonski na broj: 0957772228.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

*

*