+385951772227

 

Uragan dance & entertainment

ANIMACIJA

Animacija u turizmu zauzima svoje posebno mjesto, poznat je njen značaj u kreiranju cjelovitosti sustava turističke ponude i potražnje. Turistička animacija kao dio turističke ponude važan je element zadovoljenja potreba suvremenog gosta.Animacija se najčešće definira kao skup vještina i znanja s kojima se povećava ispunjenje zadovoljstva i motiva putovanja turista, a organizatoru omogućava povećanje turističke potrošnje (Cerović, 2008, 20).

Dosadašnja edukacija turističkih animatora predstavlja važnu ulogu u usmjeravanju osoba u određena područja animacije za koja već postoji stečeno znanje (sportski animator – Kineziološki fakultet, dječji animator – Pedagoški fakultet, plesni animator – položeni stupnjevi plesne škole ili aktivno bavljenje plesom u nekoj plesnoj skupini) (Horvat, 2003, 41)

Animacija za djecu

Uragan dance & entertainment

Vrlo poznate dječje klubove tzv. 'Mini club'URAGAN vodi kroz prvenstveno edukativne, pedagoške i kreativne pristupe djeci, kako bi njihov odmor na turističkoj lokaciji bio jedinstven događaj kojeg će se uvijek rado vratiti. Moderno vođene radionice i aktivnosti od strane stručnog osoblja tvrtke svakom djetetu i roditelju ulijeva sigurnost i zadovoljstvo osjećaja te interes pri okušanju nečeg novog i specifičnog. Radimo s djecom u uzrastu od 2–17 godina, a programi i aktivnosti dijele se prema kategorijama njihove dobi.

Animacija za Odrasle

Uragan dance & entertainment

Instruktori URAGANa svakodnevno provode suvremene fitness programe i sportske aktivnosti, pri čemu do posebnog izražaja dolaze njihove specijalizirane vještine, stručnost i educiranost. U praksi se pokazalo da su zabavna sportska natjecanja omiljena među posjetiteljima, zbog čega se kreiraju nove dimenzije izvedbe programa i podizanje kvalitete sportske ponude.

Nastupi

Uragan dance & entertainment

'Kazališne daske' su vodeći motiv i izvor inspiracije koreografima i plesačima URAGANa, prema kojem se osmišljava večernji izvedbeni program za djecu i odrasle. Uz zabavni program za goste različite dobi, poseban naglasak stavlja se na suvremene plesne predstave kao najčešći oblik večernje animacije. Pritom do izražaja dolaze sposobnosti školovanih plesača i drugih izvođača koji su postavili visoke standarde izvedbene umjetnosti u turističkoj animaciji. Krunu njihovog djelovanja predstavlja više od dvadeset različitih dugometražnih plesnih i dramskih predstava.