+385951772227

 

NA LOKACIJI

DJEČJI ROĐENDANI

Ukoliko ste se odlučili za slavlje u igraonici, restoranu ili vanjskom prostoru i za takvu prigodu theatre DidS je najidealnije riješenje za organizaciju i realizaciju važnog eventa.
Pobrinuti ćemo se da na Vašem događanju vlada ugoda i organizacija te da se Vaše dijete osjeća posebno.
Osim što Vam možemo ponuditi osnovnu ponudu, za rođendane na lokaciji možete izabrati opširan program naših animatora i performera koji će zabaviti djecu i roditelje.
Dječje predstave
  • Animatori i performeri izvode plesne ili dramske zabavne dječje predstave od kojih u onudi možete izabrati između poznatih bajka i autorskih predstava theatre DidS
  • Kostimirani animatori i performeri nastavlju s animacijom djece nakon predstave u istoj tematici s kreairanim programom

*IZBOR DJEČIJIH PREDSTAVA:

POZNATE BAJKE:
/Crvenkapica/ – plesno-dramska predstava
/Pepeljuga/ – plesno-dramska predstava
/Čaroban san/ – plesna predstava
/Štrumpfanje/ – dramska predstava
/Knjiga o džungli/ – dramska predstava
/Ljepotica i zvijer/ – plesno-dramska predstava

INTERAKTIVNE PREDSTAVE:
/Snjeguljica i 7 patuljaka/
/Priča o malcu/
/Cirkus/
/Igre bez granica/

AUTORSKE PREDSTAVE:
/Tina Violetina/ – plesna predstava
/Bajka cvijeća/ – plesno-dramska predstava
/Candyland/ – plesno-dramska predstava
/Životinjska farma/ – dramska predstava

Akrobati na štulama

Ukoliko se rođendan odvija u većem ili otvorenom prostoru zabavni akrobati na štulama siguran su odabir za animaciju djece. Osim što su zanimljivog izgleda također animiraju djecu igrama i balonima.

Aktivne radionice

Djeca uz igru i zabavu najbrže mogu naučiti nove vještine i znanja.Ples je aktivnost koju djeca rado izvode i sama glazba ih potiče na fizičku aktivnost i zabavu.

Tijekom rođendana naši animatori i plesači organiziraju ‘Glazbeni party’ – poznatiji kao ‘Mini disco’ koja je najzanimljivija dječja aktivnost. Na radionici djeca s animatorima plešu koreografije na poznate dječje moderne pjesme. Ples i druženje uvijek je najbolji oblik završetka dječjeg dana pred večeru i spavanje. Upoznavanje se s mnogim dječjim zabavno-edukativnim igrama, druženje i stjecanje novih poznanstava, fizička aktivnost, pjevanje,ples i zabava glavni su ciljevi našeg dječjeg glazbenog party-a.

Osim Glazbenog party-a naši educirani plesači vode plesnu radionicu raznih plesnih stilova – jazz-a, mtv plesa, baleta, breake dance-a kako bi djeca uz zabavu stekli saznanja o raznim plesovima.